груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2805
Title: Формування іміджу публічного службовця в умовах діджиталізації
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Антонюк, О. О.
Keywords: кафедра публічного управління та адміністрування
Штирьов О. М.
імідж
публічний службовець
публічне управління
діджиталізація
контент-аналіз
цифрова трансформація
Issue Date: Dec-2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню та аналізу сучасного стану іміджу публічних службовців в Україні, вивчення досвіду та практики формування позитивного іміджу публічних службовців європейських країн в умовах діджиталізації, розробки та створення практичних рекомендацій і порад щодо поліпшення іміджу державних службовців. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень розробки теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів магістерської роботи; вказано апробацію результатів дослідження; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи досліджено зміст та визначення поняття «імідж» у сфері публічного управління. Встановлено та проаналізовано принципи побудови іміджу державного службовця, його етапи і базові складові. Основна частина дослідження присвячена ґрунтовному аналізу процедури визначення основних інструментів формування позитивного іміджу публічних службовців у провідних країнах світу в умовах цифрової трансформації. З’ясовано сучасний стан іміджу представників публічної служби в України. Друга частина роботи присвячена удосконалення механізмів та методів формування іміджу публічного службовця в умовах діджиталізації. Здійснено контент-аналіз іміджу публічних службовців та вплив діджиталізації на цей процес. Визначено загальні підходи до формування іміджу державних службовців, які дали змогу сформулювати практичні рекомендації щодо вдосконалення та поліпшення іміджу публічних службовців та органів, в яких вони працюють.
Description: Антонюк О. О. Формування іміджу публічного службовця в умовах діджиталізації : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / О. О. Антонюк ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 85 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2805
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Антонюк.pdf414.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.