груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2838
Title: Запровадження організаційної культури в публічному управлінні
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Коваленко, Д. А.
Keywords: кафедра публічного управління та адміністрування
Штирьов О. М.
організаційна культура
публічне управління
публічна служба
механізми формування організаційної культури
державна служба
Issue Date: Dec-2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню процессу запровадження організаційної культури в публічному управлінні. Вивчення організаційної культури посилює розуміння цінності людського капіталу, де в центр уваги ставиться особистість, її потреби та очікування, визнання необхідності активнішого залучення працівників, довіри до них. Висока організаційна культура може бути ефективнішою, ніж будь-який формальний структурний контроль. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень розробки теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів магістерської роботи; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи розкрито теоретичні засади, організаційної культури як інструменту управління. Зазначено сутність та значення організаційної культури для сучасної організації. Досліджено механізм та умови формування організаційної культури. Окреслено складові ефективної організаційної культури. Основна частина дослідження присвячена змістовному аналізу формування організаційної культури як інструменту підвищення ефективності управління. Зокрема показано фактори вибору організаційної структури управління. Зроблено аналіз змін в організаційній культурі публічної служби. Проаналізовано розвиток організаційної культури в публічному управлінні. Друга частина роботи присвячена визначеню напрямів удосконалення організаційної культури у сфері державної служби. Показано що організаційна культура виявляється як об’єкт управлінської діяльності у сфері державної служби. Розкрито вплив організаційної культури державних органів влади на процеси реформування публічного управління в економічно розвинених країнах.
Description: Коваленко Д. А. Запровадження організаційної культури в публічному управлінні : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / Д. А. Коваленко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 95 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2838
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коваленко.pdf602.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.