груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2866
Title: Удосконалення управління закладами охорони здоров’я на інноваційних засадах
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Чорна, А. І.
Keywords: кафедра публічного управління та адміністрування
Верба С. М.
менеджмент
інновації
система охорони здоров’я
система менеджменту якості публічне управління системою охорони здоров’я
система медичного контролю
Issue Date: Dec-2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню стану впровадження інновацій для подальшого удосконалення управління закладами охорони здоров’я. У вступі обґрунтовано актуальність і рівень розробленості обраної теми; визначено мету й основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення одержаних результатів; зазначено структуру й обсяги роботи. На початку роботи розглянуто методологію системи управління в медичній галузі. В магістерській роботі зроблено аналіз інноваційного менеджменту у сфері охорони здоров'я в Україні та принципи та запропонувати механізми реалізації підготовки кадрів для інноваційної діяльності в сфері охорони здоров’я України. В висновках зазначено, що теперішня ситуація вказує на необхідність відповідності якісно новому рівню медичного персоналу диктує доцільність подальшого розвитку системи управління кадровим потенціалом на основі трансформації процесуальних підходів до проведення сертифікації, атестації медичних кадрів, ліцензування, удосконалення критеріїв, змісту, термінів і результатів їх виконання. Для цього необхідне зміцнення кадрової служби охорони здоров'я відповідно до сучасних умов, розширення її функцій та організаційно-аналітичної спрямованості та самостійності. Магістерське дослідження має завершений вигляді, містить висновки та пропозиції, до яких автор прийшов самостійно, визначені засади подальшого удосконалення підвищення управління в галузі охорони здоров’я з урахуванням сучасних тенденцій реформування медичної сфери.
Description: Чорна А. І. Удосконалення управління закладами охорони здоров’я на інноваційних засадах : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / А. І. Чорна ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 81 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2866
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чорна.pdf795.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.