груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3010
Title: Державні цифрові послуги
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Дудченко, С. В.
Keywords: кафедра місцевого самоврядування та регіонального розвитку
Бондар Г. Л.
цифровізація
цифрова трансформація
державні цифрові послуги
адміністративні послуги
органи державної влади
Issue Date: Jun-2023
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню особливостей, тенденцій та шляхів оптимізації процесу цифровізації державних послуг в Україні в умовах воєнного стану. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень розробки теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів бакалаврської роботи; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи розкрито загальні аспекти дослідження державних цифрових послуг. Зокрема, охарактеризовано джерельну базу дослідження, визначено основні поняття та категорії, проаналізовано законодавчу та нормативно-правову базу дослідження, а також закордонний досвід у сфері надання державних цифрових послуг. Основна частина дослідження присвячена розкриттю особливостей конкурентоспроможності українського цифрового продукту на світовому ринку, проаналізовано закордонний досвід надання адміністративних послуг, особливості цифрової трансформації в Україні та реалізацію державної політики цифрового розвитку. Наприкінці роботи визначено особливості українських тенденцій у розвитку цифровізації адміністративних послуг на місцевому рівні (на прикладі Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради) та проаналізовано трансформації процесу цифровізації в умовах збройної агресії проти України. В даній роботі зроблена спроба комплексного дослідження особливості, проблеми та перспективи оптимізації політики цифровізації в Україні, зокрема у сфері надання державних цифрових послуг.
Description: Дудченко С. В. Державні цифрові послуги : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / С. В. Дудченко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 81 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3010
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфкаційна робота_Дудченко.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.