груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/361
Title: Контроль формування граматичних навичок на письмі з теми «ADJECTIVES AND ADVERBS» у студентів курсу англійської філолог
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», cпеціальність 035 «Філологія»
Authors: Єршова, Є. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
англійська мова
Германські мови та літератури (переклад включно) – англійська
кафедра англійської філології
Зубенко Т. В.
контроль граматичних навичок
інформаційно-комунікаційні технології
іноземна мова
формування граматичних навичок
методи контролю
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дослідження фокусується на розробці системи завдань для ефективного контролю граматичних навичок на письмі у студентів І курсу англійської філології з використанням інформаційно-комунікаційних технологій. Метою дипломної роботи є дослідження особливостей контролю англомовних граматичних навичок на письмі та розробка завдань для поточного, рубіжного та підсумкового контролю граматичних навичок з теми «Adjectives And Adverbs» у студентів I курсу філологічних спеціальностей із використанням навчальної платформи Moodle, Google Forms та мобільних додатків. У результаті дослідження було з’ясовано поняття контролю граматичних навичок на письмі з теми «Adjectives And Adverbs» та процес його організації; а також розроблено комплекс завдань, спираючись на результати теоретичних досліджень. Даний комплекс представляє систему завдань для поточного, рубіжного та підсумкового контролю граматичних навичок з теми «Adjectives And Adverbs», які можна використовувати для контролю засвоєних навичок студентами I курсу. контроль граматичних навичок, інформаційно-комунікаційні технології, іноземна мова, формування граматичних навичок, методи контролю.  
Description: Єршова В. А. Контроль формування граматичних навичок на письмі з теми «Adjectives And Adverbs» у студентів 1 курсу англійської філології : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 035 «Філологія» / В. А. Єршова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/361
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ершова_автореферат.pdf498.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.