груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3723
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСаркісян, С. А.-
dc.date.accessioned2025-01-31T11:59:39Z-
dc.date.available2025-01-31T11:59:39Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3723-
dc.descriptionСаркісян С. А. Антикризові засади управління діяльністю підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / С. А. Саркісян ; ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2024. - 86 с.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі охарактеризовано теоретичні засади антикризового управління діяльністю підприємства і ключові методичні основи до оцінки й аналізу якості антикризового управління діяльністю підприємства. У результаті емпіричного аналізу представлено комплексне уявлення про стан виробничо-господарської діяльності кондитерських підприємств корпорації «ROSHEN» за 2021-2023 рр., а також була наведена актуальна оцінка ризику (ймовірності) їх банкрутства. У роботі обґрунтовано напрями й заходи з удосконалення системи антикризового управління діяльністю підприємства, а також обґрунтовано вибір і формування антикризової стратегії управління діяльністю кондитерського підприємства на основі узагальнення отриманих результатів проведеного дослідження. Об’єктом дослідження – є система антикризового управління діяльністю підприємства. Відповідно, предметом дослідження – є теоретичні, методичні та практичні аспекти оцінки і аналізу ефективності антикризового управління діяльністю підприємства. Наукова новизна отриманих результатів роботи полягає в удосконаленні практичного підходу до вибору і формування антикризової стратегії управління діяльністю кондитерських підприємств України в залежності від їх поточного фінансового стану, наявних проблем кризового характеру й актуального ризику банкрутства. Практичне значення отриманих результатів дослідження полягає в обґрунтуванні напрямів й заходів антикризового управління, які на практиці мають гарантувати підприємству як утримання стійкого фінансового стану, так і недопущення зростання ризику його банкрутства у тривалій перспективі. The work characterizes the theoretical foundations of anti-crisis management of the enterprise’s activity and the methodological bases for assessing and analyzing the quality of the anti-crisis management of the enterprise’s activity. As a result of the empirical analysis, a comprehensive view of the condition of production & economic activity of confectionery factories of the "ROSHEN" Сorporation for 2021-2023 is presented. An appropriate assessment of the risk (probability) of their bankruptcy as of the beginning of 2024 year was also given. The work substantiates directions and measures for improving the anti-crisis management system of enterprise’s activity. Also, the work substantiates the choice and formation of an anti-crisis managament strategy of confectionery enterprise’s activity, based on the generalization of results of the conducted research. The object of the research is the anti-crisis management system of enterprise. In accordance, the subject of the research is the theoretical, methodical and practical aspects of evaluating and analyzing the effectiveness of the anti-crisis management of enterprise’s activity. The scientific novelty of the obtained work results lies in the improvement of a practical approach to the selection and formation of anti-crisis managament strategy of Ukrainian confectionery enterprise’s activity, depending on their current financial condition, existing problems of a crisis nature and on the actual bankruptcy risk. The practical significance of the obtained results lies in the justification of directions and measures of anti-crisis management, which should in practice guarantee to enterprise the maintenance of a stable financial condition and the prevention of the bankruptcy risk growing in the long term.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectкафедра менеджментуuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectЛункіна Т. І.uk_UA
dc.subjectкризаuk_UA
dc.subjectантикризове управлінняuk_UA
dc.subjectдіяльність підприємстваuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectантикризова стратегіяuk_UA
dc.subjectантикризовий потенціалuk_UA
dc.subjectкондитерська фабрикаuk_UA
dc.subjectкорпорація «РОШЕН»uk_UA
dc.subjectймовірність банкрутстваuk_UA
dc.subjectкоефіцієнт аналізуuk_UA
dc.subjectфінансова звітністьuk_UA
dc.subjectфінансовий станuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectризикuk_UA
dc.subjectcrisisuk_UA
dc.subjectanti-crisis managementuk_UA
dc.subjectenterprise’s activityuk_UA
dc.subjectestimateuk_UA
dc.subjectanti-crisis strategyuk_UA
dc.subjectanti-crisis potentialuk_UA
dc.subjectconfectionery factoryuk_UA
dc.subject"ROSHEN" Corporationuk_UA
dc.subjectbankruptcy probabilityuk_UA
dc.subjectanalysis coefficientuk_UA
dc.subjectfinancial statementuk_UA
dc.subjectfinancial conditionuk_UA
dc.subjecteffectivenesuk_UA
dc.titleАнтикризові засади управління діяльністю підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота магістра Саркісян С..pdf1.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.