груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Title: Ефективність надання публічних послуг в Україні на сучасному етапі
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Петрик, Юлія Миколаївна
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
публічна послуга
громадський моніторинг
теоретико-правові засади
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено дослідженню ефективності надання публічних послуг в Україні на сучасному етапі. Розглянуто теоретико-правові засади інституту публічних послуг. З’ясовано, що питання надання публічних послуг в нашій державі так досі і не отримало правового закріплення, хоча в деяких нормативних актах міститься різне визначення поняття «публічна послуга». Наведено різні визначення поняття «публічні послуги», що свідчить про різноманітність поглядів науковців щодо розуміння цієї категорії. Перераховано різні ознаки публічних послуг. робота присвячена аналізу надання публічних послуг в Україні на сучасному етапі. Зроблено класифікацію публічних послуг та надано їх характеристику. Систематизовано стандарти й основні критерії якості надання публічних послуг. Узагальнено світовий досвід надання публічних послуг державними і самоврядними органами влади та визначено шляхи його імплементації у законодавство України. Наприкінці роботи обґрунтовано удосконалення системи надання публічних послуг в Україні. Сформульовано напрями підвищення якості надання публічних послуг. Виявлено цілий ряд проблем у сфері надання публічних послуг в Україні.
Description: Петрик, Ю. М. Ефективність надання публічних послуг в Україні на сучасному : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / Ю. М. Петрик; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/466
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат_Петрик.pdf254.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.