груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/521
Title: Миколаїв театральний: мультимедійна історія
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.030301 «Журналістика»
Authors: Амбарцумян, Л. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
журналістика
Монахова Тетяна Василівна
культурна журналістика
театральна журналістика
арт журналістика
театральна тематика
театрознавство
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Культура є невід’ємною частиною життя людини. Одним з елементів культури є театр. Як будь-яке явище у світі, театр має бути висвітленим. Театральна журналістика покликана інформувати суспільство при вистави, театральні процеси, тенденції, новини, постатей, які пов’язані з театром. Розвиток культурного життя в Україні потребує перманентного висвітлення та моніторингу. Мистецькі процеси позначаються на загальні еволюції суспільства. Метою нашого дослідження є простежити стан і міру висвітлення театрального життя міста, використовуючи інструменти журналістики. З’ясувати тенденції розвитку та особливості театральної журналістики. Друковані видання з великим бажанням пишуть про театральне життя Миколаєва. Починаючи з 1937 року, миколаївські друковані ЗМІ інформують містян про вистави, пишуть рецензії та розповідають про цікаві заходи, які пов’язані з театром. На Миколаївщині проходить достатньо театральних фестивалей, зустрічей або виставок. Культурне життя міста – багатогранне. У Миколаєві вистачає культурних заходів, але у новинних інтернет-видань культурна тема не стоїть у пріоритеті.
Description: Амбарцумян Л. А. Миколаїв театральний : мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.030301 «Журналістика» / Л. А. Амбарцумян , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/521
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1. Амбарцумян Л. автореферат 448.pdf366.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.