груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/523
Title: Миколаївський інтернет-ЗМІ: мультимедійна історія
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» напрям підготовки 6.030301 «Журналістика»
Authors: Гуржий, В. Д.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
журналістика
Тулузакова Ольга Геннадіївна
інтернет-журналістика
інтернет-медіа
інтернет-редакції
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В роботі, розглянуто поняття інтернет-журналістики в Україні. Також акцентовано увагу на те, коли були створенні перші інтернет-медіа всеукраїнські та миколаївські. Досліджено відмінність роботи журналіста в традиційних видах ЗМІ та онлайн-медіа. Створено ряд публікацій, за допомогою яких продемонстровано діяльність інтернет-медіа на території міста Миколаєва. Всього до практичної частини увійшло 4 відео, 8 статей на 2 фотопроекти. Визначено проблеми з якими стикаються у редакціях, про тенденції, що набирають обертів та про стан інтернет-редакцій. Одна із проблем – відсутність у законодавстві поняття «інтернет», а отже, й інтернет-журналістики. В рамках дипломного проекту було зроблено 14 публікацій на Інтернет-ресурсі http://www.solnik.com.ua. Тему інтернет-журналістики було висвітлено з багатьох аспектів.
Description: Гуржий В. Д. Миколаївський інтернет-ЗМІ: мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.030301 «Журналістика» / В. Д. Гуржий, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 8 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/523
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3. Гуржий В. автореферат 448.docx.pdf432.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.