груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/529
Title: Миколаїв кінематографічний: мультимедійна історія
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.030301 «Журналістика»
Authors: Пономаренко, В. Д.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
журналістика
Тулузакова Ольга Геннадіївна
культурна журналістика
політична журналістика
соціальна журналістика
кінематограф
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Досліджено стан культурної журналістики в Україні та світі. Визначено, що культурна журналістика в Україні менш популярна, ніж політична та соціальна. Люди прагнуть читати про скандали та інтриги більше, ніж про високодуховні чи мистецькі теми. Проте є культурні журналісти, які створюють видання та залучаються підтримкою іноземних колег для обміну досвідом та створення кооперації для майбутніх проектів.Кіномистецтво та кінокритика потрібні у сучасному світі, про них варто говорити та писати. Це підвищує загальний рівень культури населення, покращує мислення та світосприйняття кожного індивіду. Окрім цього, через кінематограф ми краще розуміємо себе та інших Проаналізовано стан культурної журналістики в Миколаєві на прикладі кінематографу. Висвітлено події з кінематографічної теми в Миколаєві використовуючи інструментарій культурної журналістики. Було зроблено і опубліковано 11 публікацій в електронному виданні «Solnik».
Description: Пономаренко В. Д. Миколаїв кінематографічний: мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.030301 «Журналістика» / В. Д. Пономаренко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/529
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8. Олексенко О. автореферат 448.docx.pdf255.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.