груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/530
Title: Миколаїв військовий: мультимедійна історія
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.030301 «Журналістика»
Authors: Порохня, Я. К.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
журналістика
Тулузакова Ольга Геннадіївна
військова журналістика
збройний конфлікт
міжнародні документи
військовий журналіст
АТО
ООС
Україна
Миколаїв
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В даній роботі аналізуються функції та завдання військової журналістики в світі та в Україні зокрема. Розглядаються міжнародні та державні нормативно-правові акти, в яких прописані права та обов’язки журналістів комбатантів та нокомбатантів під час роботи в зоні збройного конфлікту. Також було розглянуто функціонування регіональної військової журналістики на прикладі Миколаєва і зроблено висновки, що стан військової журналістики в Миколаєві є задовільним. Здебільшого це спричинено нестачею вищих навчальних закладів, які займаються підготовкою спеціалістів в цій галузі. Також в рамках дипломного проекту висвітлили заходи Миколаєва, пов’язані із військовою справою та поспілкувалися із військовослужбовцями. Під час спілкування дійшли висновків, що висвітленням діяльності військовослужбовців та заходів на військову тематику здебільшого займається або прес-служба конкретного підрозділу або волонтери.
Description: Порохня Я. К. Миколаїв військовий: мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.030301 «Журналістика» / Я. К. Порохня, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/530
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10. Порохня Я. автореферат 448.pdf369.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.