груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/531
Title: Один день із життя жінки: мультимедійна історія
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.030301 «Журналістика»
Authors: Разводова, А. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
журналістика
Монахова Тетяна Василівна
сторітелінг
портретне інтерв’ю
лайфсторі
мультимедійний проект
інтерв'ю
візуальний контент
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Даний мультимедійний проект висвітлює не просто інтернаціональність Миколаєва, але й проблеми, з якими стикаються жінки кожного дня: у побуті, сім’ї, житті. Журналістика, як важливий соціальний інститут демократичного суспільства, не може залишатись осторонь цих процесів. Мета дипломної роботи: проаналізувати розвиток і функціональність сторітелінгу, портретного інтерв’ю на сьогодні, використовуючи інструментарій журналістики та опублікувати власні матеріали, використовуючи зазначені жанри. Оволодіння техніками сторітелінгу є сьогодні однією з найактуальніших потреб професійної діяльності журналіста. Ще одним із важливих жанрів журналістики, який направлений на те, щоб «розкрити» героя – портретне інтерв’ю. Однією з особливостей сучасного інтерв'ю – вузькість теми. Що конкретніше питання, то менше "води" і більше корисної інформації. Під час виготовлення мультимедійного продукту велика перевага надавалась візуальному контенту, адже саме за допомогою візуалізації можна досягти максимального ефекту присутності та відчути особливу етнічну атмосферу. У рамках дипломного проекту було зроблено 5 публікацій на Інтернет-ресурсі http://www.solnik.com.ua. Загальна кількість власних фото виконаних для матеріалів – 41, загальна кількість відео – 4, загальною тривалістю 60 хвилин.
Description: Разводова А. А. Один день із життя жінки: мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.030301 «Журналістика» / А. А. Разводова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/531
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11. Разводова А. автореферат 448.pdf459.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.