груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/533
Title: Преса Миколаївщини: мультимедійна історія
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.030301 «Журналістика»
Authors: Суворова, А.О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
журналістика
Монахова Тетяна Василівна
газетна журналістика
культурна журналістика
інтерв’ю
інтернет-журналістика
мультимедійні публікації
репортаж
аналітика
огляд
стаття
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Робота висвітлює події на тему газетної журналістики в Миколаєві за допомогою інструментарію культурної журналістики. Дослідження теми привело до висновку, що газетна журналістика залишається актуальною, незважаючи на активний розвиток новітньої журналістики. Газетна журналістика у місті менш популярна, ніж інтернет-журналістика. Зроблено та опубліковано тринадцять мультимедійних публікацій. У дослідженні ми використали такі жанри: репортаж, інтерв’ю, аналітика, огляд, стаття. Це допомогло з різних боків висвітлити сучасний стан газетної журналістики у місті. Жанр репортажу використано для того, щоб показати організацію фестивалів, які відбуваються в Миколаєві, продемонструвати кількість аудиторії. Жанр огляду використано для того, щоб знайти та поширити для інформацію про стан редакцій та газетної журналістики в цілому. Містяни читають друковану пресу, але рідше ніж інтернет-видання але не знають, як виглядає редакція газети. Жанр інтерв’ю використано для бесід з головними редакторами газети та місцянами, які читають їх. Аналітичний жанр використано для того, щоб окреслити сучасний стан миколаївської друкованої журналістики та дати поштовх для способів вирішення проблеми.
Description: Суворова А. О. Преса Миколаївщини: мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.030301 «Журналістика» / А. О. Суворова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/533
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13. Суворова А. автореферат 448.pdf365.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.