груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/534
Title: Історія та сучасність Чорноморського національного університету: мультимедійна історія
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.030301 «Журналістика»
Authors: Хрипко, Д.С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
журналістика
Тулузакова Ольга Геннадіївна
Чорноморський національний університет
історична журналістика
ЗМІ
жанри журналістики
замітка
інтерв’ю
журналістське дослідження
інтернет-ЗМІ
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Робота висвітлює події з історії та сучасності Чорноморського національного університету. В теоретичній частині з’ясовано розвиток історичної журналістики в українських та місцевих засобах масової інформації, проаналізовано матеріали всеукраїнських та місцевих ЗМІ на історичну тематику. В практичній частині подано факти з історії ЧНУ імені Петра Могили у відповідних жанрах журналістки: замітка, інтерв’ю, журналістське дослідження та опублікувано матеріали в інтернет-ЗМІ. Дослідження даної теми привело до висновку, що публікації на історичну тематику в регіональниих виданнях майже відсутні. Такі статті можна побачити у стрічці новин перед святами або значними історичними подіями. Українські ЗМІ все менше пишуть на історичну тематику, через те, що їх цільова аудиторія не цікавиться такими новинами. Суспільство читає кримінальні, політичні публікації чи новини, які безпосередньо стосуються їх життя.
Description: Хрипко Д. С. Історія та сучасність Чорноморського національного університету : мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.030301 «Журналістика» / Д. С. Хрипко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/534
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14. Хрипко Д. автореферат 448.docx.pdf382.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.