груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/549
Title: Розвиток методів автоматизації корекції систем ітераційних звернень громадян за переліком параметрів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Олійник, В. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Трунов О. М.
автоматизована система керування
система управління роботи з клієнтами
CRM-система
особа, що приймає рішення
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. У процесі створення ПЗ використовуються: аналітичні та статистичні методи; метод стратегічного аналізу користувачів, який містить ABC-аналіз та XYZ-аналіз; методи захисту персональних даних та методи оптимального пошуку. У процесі виконання магістерської наукової роботи було досліджено стан автоматизованих систем для малого та середнього бізнесу, проаналізовано їхні переваги та недоліки, виконано аналіз існуючих рішень для автоматизованих систем, розглянуто популярні рішення на прикладі 1С Бухгалтерія, Бітрікс, проаналізовано сфери послуг, наявні проблеми і завдання, які повинен виконувати автоматизований комплекс, який було запропоновано. Магістерська робота містить визначення загальної структури SRM-системи, розгляд модулів подібних систем. За допомогою методів статистики і аналітики, методів аналізу пропозицій, захисту персональних даних та інших виконано аналіз існуючих алгоритмів оптимального пошуку дороги. Результати дипломної роботи можуть бути корисними для підприємства з проблемами збільшення обсягів послуг і надходжень. Робота дозволяє вирішити проблему зменшення ризиків для підприємства, оптимізації керуючих, операційних і підтримуючих рішень. Робота складається зі вступу, 4 розділів, висновків і розділу з охорони праці. Магістерська наукова робота містить 117 с. (без додатків), 3 табл., 44 рис., 1 додаткок, 43 джерела посилання.
Description: Олійник В. В. Розвиток методів автоматизації корекції систем ітераційних звернень громадян за переліком параметрів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / В. В. Олійник, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/549
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Олійник.pdf567.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.