груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/564
Title: Засоби вираження комічного у романі Грема Гріна «Travels with my aunt»
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Бескромна, А. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
германські мови та літератури
англійська
комічне
Грем Грін
роман
засоби комічного
комічна ситуація
комічний персонаж
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня магістра філології за спеціальністю 035-Філологія 035.04 Германські мови та літератури (переклад включно) - англійська. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Ця робота є першим систематичним дослідженням роману Грема Гріна «Travels with aunt». Його роботи надали важливий вплив на європейську літературу в двадцятому столітті, і він добре відомий в англомовних країнах, але вони не досліджуються в українській науковій сфері. Роман «Travels with my aunt» ніколи не досліджувався в Україні відповідно до рівня функціонування в ньому комічного. Дослідження даного предмета призвело до висновку, що в романі існує три рівні функціонування комічного: на рівні персонажа, комічної ситуації і мовних засобів вираження комічного. Всі вони взаємопов'язані в романі Грема Гріна «Travels with my aunt». У цій роботі ми структурували теоретичний матеріал по темі, знання про комічному від Стародавньої Греції до сучасних європейських досліджень. Ми проаналізували роман, в пошуках в ньому комічного і аналізуючи кожну особливість окремо.
Description: Бескромна А. М. Засоби вираження комічного у романі Грема Гріна «Travels with my aunt» : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Філологія» / А. М. Бескромна, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 8 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/564
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Бескромна.pdf525.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.