груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/568
Title: Між Америкою та Ірландією: досвід міграції у романі Колма Тойбіна «Бруклін»
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Рой, Т. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
германські мови та літератури
Старшова Оксана Олександрівна
англійська мова
ірландська міграція
Великий Голод
Колм Тойбін
іммігранти
дискримінація
стереотипи
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня магістра філології за спеціальністю 035-Філологія 035.04 Германські мови та літератури (переклад включно) - англійська. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Ірландська міграція в 40-х - початку 50-х рр. XIX ст. є найбільш важливою історичною подією періоду «Великого Голоду». Ірландські емігранти оселилися в різних місцях - Великобританії, Австралії, Канаді, однак переважним місцем для більшості була Америка. Саме міграційні процеси відобразилися в творчості ірландського письменника Колма Тойбіна. Метою даної роботи є визначення досвіду ірландської міграції до Америки на основі роману Колма Тойбіна «Бруклін». У своєму романі «Бруклін», Колм Тойбін висвітлює ірландсько-американську історію іммігрантів та перешкоди, з якими вони стикаються протягом десятиліть. Його книга демонструє, що основні соціальні виклики, з якими стикаються мігранти, ґрунтувалися на дискримінації через існуючі стереотипи.
Description: Рой Т. С. Між Америкою та Ірландією: досвід міграції у романі Колма Тойбіна «Бруклін» : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Філологія» / Т. С. Рой , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/568
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат РОЙ.pdf339.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.