груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/700
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайловська, К. О.-
dc.date.accessioned2019-08-15T07:07:27Z-
dc.date.available2019-08-15T07:07:27Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/700-
dc.descriptionМихайловська К. О. Апаратно-програмний модуль автоматизованої сушки харчових продуктів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / К. О. Михайловська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.en_US
dc.description.abstractУкраїна багата на фрукти, овочі, зернові культури. Для їх довготривалого зберігання, та збереження корисних властивостей найкращім способом переробки є сушіння. Тому виникає нагальна потреба у створенні екологічних автоматизованих побутових сушильних пристроїв для домашнього використання та малого бізнесу. Бакалаврська робота присвячена розробці апаратно-програмного модулю для автоматизованого сушіння овочів та фруктів. Розглянуто різні види сушарок: промислові, побутові, саморобні. Проаналізовано існуючі альтернативні прилади. Запропоновано апаратно-програмний модуль для автоматизованої сушки плодоовочевої продукції. Висока ефективність запропонованого пристрою забезпечується поєднанням конвективного та інфрачервоного методів сушки. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначена актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання до виконання бакалаврської роботи. У першому розділі проаналізовано стан галузі переробки харчових продуктів в Україні методом висушування; розглянуто світовий досвід з розробки методів сушіння харчових продуктів (патентування); проведено аналіз різних моделей інфрачервоних дегідраторів. У другому розділі визначено оптимальний метод сушіння продуктів в побутових умовах, та описано прототип пристрою, що його реалізує. У третьому розділі наведено опис програмного забезпечення для автоматичного управління розробленим модулем. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів, вказані шляхи подальшого вдосконалення розробленого модуля. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 63 сторінки, 46 рисунків, 6 таблиць, 18 джерел посилання.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectбакалаврська роботаen_US
dc.subjectкомп’ютерна інженеріяen_US
dc.subjectСтарченко В. В.en_US
dc.subjectсушіння харчових продуктівen_US
dc.subjectпереробка харчових продуктівen_US
dc.subjectсушаркиen_US
dc.subjectметоди сушінняen_US
dc.subjectІЧ-нагрівачіen_US
dc.subjectавтоматизована сушкаen_US
dc.titleАпаратно-програмний модуль автоматизованої сушки харчових продуктівen_US
dc.title.alternativeавтореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+ Автореферат_Михайловська 406.pdf329.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.