груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/83
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалініна, К. В.-
dc.date.accessioned2019-02-18T14:35:25Z-
dc.date.available2019-02-18T14:35:25Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/83-
dc.descriptionКалініна К.В. Аналіз стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: автореф. дип. роб на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»" /К. В. Калініна, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 17 с.en_US
dc.description.abstractУзагальнено теоретико-методологічні засади стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств. Проведено аналіз та оцінено стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості, зокрема хлібопекарської галузі. Обґрунтовано напрями удосконалення стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectМіцкевич Неоніла Василівнаen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectконкурентні перевагиen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectхлібопекарська галузьen_US
dc.titleАналіз стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловостіen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Калініна.pdf340.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.