Please use this identifier to cite or link to this item:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/83
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калініна, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-18T14:35:25Z | - |
dc.date.available | 2019-02-18T14:35:25Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/83 | - |
dc.description | Калініна К.В. Аналіз стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: автореф. дип. роб на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»" /К. В. Калініна, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 17 с. | en_US |
dc.description.abstract | Узагальнено теоретико-методологічні засади стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств. Проведено аналіз та оцінено стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості, зокрема хлібопекарської галузі. Обґрунтовано напрями удосконалення стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ЧНУ ім. Петра Могили | en_US |
dc.subject | автореферат | en_US |
dc.subject | магістерська робота | en_US |
dc.subject | Міцкевич Неоніла Василівна | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | конкурентні переваги | en_US |
dc.subject | харчова промисловість | en_US |
dc.subject | хлібопекарська галузь | en_US |
dc.title | Аналіз стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості | en_US |
dc.title.alternative | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | Факультет економічних наук |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Калініна.pdf | 340.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.