груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/888
Title: Стратегія підвищення фінансової стійкості підприємства.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Authors: Гончаренко, М.Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра економіки та підприємництва
Міцкевич Неоніла Василівна
підприємництво
торгівля
біржова діяльність
фінансова стійкість підприємства
кондитерська галузь
стратегія
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, МОН України, Миколаїв, 2020. Узагальнено теоретико-методологічні засади стратегії підвищення фінансової стійкості підприємства. Досліджено нормативно-правове забезпечення та визначено критерії оцінки стратегії фінансової стійкості підприємства. Проаналізовано стратегію фінансової стійкості підприємства кондитерської галузі. Визначено напрямки удосконалення стратегії фінансової стійкості підприємства.
Description: Гончаренко М. Г. Стратегія підвищення фінансової стійкості підприємства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / М. Г. Гончаренко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/888
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Гончаренко М.Г..pdf354.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.