груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/889
Title: Формування системи управління конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Authors: Зінчук, В. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра економіки та підприємництва
Міцкевич Неоніла Василівна
підприємництво
торгівля
біржова діяльність
конкурентоспроможність
конкурентоспроможність продукції
рівень конкурентоспроможності
фактори
діагностика
реалізація продукції
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, МОН України, Миколаїв, 2020 Узагальнено теоретико-методологічні засади щодо конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі. Визначено основні напрями розвитку підприємств. Досліджено ефективність управління конкурентоспроможністю підприємств. способів підвищення конкурентоспроможності продукції досліджуваних підприємств. Розроблена модель стратегічного управління конкурентоспроможністю продукції підприємств молочної галузі.
Description: Зінчук В. В. Формування системи управління конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» /В. В. Зінчук , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/889
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Зінчук В.В..pdf361.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.