груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/893
Title: Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Authors: Петренко, Т. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра економіки та підприємництва
Кузьменко Олександр Борисович
підприємництво
торгівля
біржова діяльність
конкуренція
конкурентоспроможність
розвиток
ринок
молочна галузь
аналіз
управління
оцінка,підприємство
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили МОН України, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена теоретико-методологічним основам та практичним питанням формування та управління конкурентоспроможністю на підприємстві. Удосконалено трактування поняття «конкурентоспроможність» та «фактори конкурентоспроможності» та досліджено теоретичні аспекти даного поняття. Проаналізовано рівень конкурентоспроможності на підприємствах молочної галузі України. Розроблено рекомендаційні заходи з підвищення рівня конкурентоспроможності. Обґрунтовано ефективність запропонованих шляхів та їх вплив на виробничу діяльність підприємства.
Description: Петренко Т. В., Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Т. В. Петренко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 19 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/893
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Петренко Т.В..pdf519.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.