груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/93
Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorМала, К. Ю.-
dc.date.accessioned2019-02-19T14:36:07Z-
dc.date.available2019-02-19T14:36:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/93-
dc.descriptionМала К. Ю. Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / К. Ю. Мала, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.en_US
dc.description.abstractПроведено аналіз конкурентних позицій підприємств харчової промисловості України та конкурентоспроможність товарів харчової промисловості. Проаналізовано конкурентоспроможність товару харчової промисловості. Обгрунтована стратегія розвитку підприємств харчової промисловості. Розроблені рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності консервного заводу ФГ «Владам». З усіх пропонованих рекомендацій було обрано: ґрунтовне вивчення запитів споживачів і аналіз конкурентів; обґрунтована рекламна політика; створення нової продукції;en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectконкурентоспроможність підприємств харчової галузіen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectформування конкурентних перевагen_US
dc.subjectпродовольча сфераen_US
dc.subjectконкурентна позиціяen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості.en_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»en_US
dc.typeOtheren_US
Enthalten in den Sammlungen:Факультет економічних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Мала.pdf265.15 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.