груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/983
Title: Формування англомовних лексичних навичок у студентів другого курсу філологічних спеціальностей засобами додатків до мобільних пристроїв
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Панкратов, Ю. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра англійської філології
Зубенко Тетяна Володимирівна
англійська мова
лексичні навички
формування англомовних лексичних навичок
мобільне навчання
мобільні додатки
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня магістра філології за спеціальністю 035-Філологія 035.04 Германські мови та літератури (переклад включно) - англійська. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. В роботі теоретично обґрунтовується використання й створення мобільного додатку, що забезпечує ефективне формування англомовних лексичних навичок у студентів другого курсу філологічних спеціальностей. Автор досліджує роль мобільних додатків та їх можливості для допомоги студентам другого курсу у формуванні англомовних лексичних навичок. Дослідження інформації про сутність лексичних навичок та ознайомлення з вже створеними додатками привело нас до висновку, що більшість з них не відповідають вимогам Програми вищої школи. У зв’язку з чим було створено авторський додаток для вивчення нової лексики та формування лексичних навичок. Апробація дослідження показала, що створений додаток є ефективним помічником студентам-філологам, що навчаються на другому курсі за спеціальністю англійська мова та література, у формуванні англомовних лексичних навичок.
Description: Панкратов Ю. А. Формування англомовних лексичних навичок у студентів другого курсу філологічних спеціальностей засобами додатків до мобільних пристроїв : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Філологія» / Ю. А. Панкратов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/983
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Панкратов автореферат.pdf345.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.