груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/985
Title: Квест у пошуках особистості: «American Born Chinese» Джин Люена Янґа як багатовимірний графічний роман-гібрид
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Самарець, М. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра англійської філології
Остапчук Тетяна Павлівна
англійська мова
транс-культурна теорія
міграція
гібридизація
комікс
графічний роман
особистість
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня магістра філології за спеціальністю 035-Філологія 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. В останні десятиліття графічний роман остаточно утвердив своє право називатися окремим жанром літератури. «American Born Chinese» Джин Люен Янґа є прикладом справжньої енциклопедії, що переносить болючу тему міграції у графічну площину. Дана робота зосереджена на розкритті поняття гібридизації свідомості мігранта, що проявляється автором як на рівні змісту, так і на рівні форми оповіді. Незважаючи на те, що роман вже вивчався закордонними дослідниками, їх увага була зосереджена лише на психологічних аспектах поведінки головного героя. Саме тому інтерес представляє дослідження способів досягнення автором елементу синкретизму американської та китайської культур на прикладі твору «American Born Chinese». Вивчення цього аспекту спрямовано на стимулювання інтересу до теми репрезентації досвіду іммігранта, расової терпимості, ідентифікації власного «Я».
Description: Самарець М. В. Квест у пошуках особистості: «American Born Chinese» Джин Люена Янґа як багатовимірний графічний роман-гібрид : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Філологія» / М. В. Самарець , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/985
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Самарец автореферат.pdf351.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.