груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/988
Title: Народні традиції в поезії Пола Лоренса Данбара: лінгвістичний аспект
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Чупій, Ю. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра англійської філології
Запорожець Г. В.
англійська мова
народні традиції
національна ідентичність
Пол Лоренс Данбар
діалектна англійська
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня магістра філології за спеціальністю 035-Філологія 035.04 Германські мови та літератури (переклад включно) - англійська. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Глибокі зрушення в суспільній свідомості виявили особливу значимість народних традицій як вузлових моментів зв'язку між минулим і майбутнім, як фактора стабілізації суспільних відносин. Афро-американські народні традиції розглядаються, як складові народної традиції . Лінгвістичний аналіз поезій П.Л.Данбара розкриває народні традиції які висвітлюються в його поезіях через використання фольклорних мотивів, діалектної мови та літературної англійської. Робота дозволяє зробити висновок, що народні традиції є великим внеском в ідентичність нації в цілому. Зокрема афро-американські народні традиції передалися і синтезувалися з іншою культурою в той же час зберегли свою самобутність і виразилися в поезіях афро-американських авторів. Поезії Пола Лоренса Данбара не є виключенням , в них чітко зображуються і відтворюються риси афро-американських народних традицій через діалектну мову, звернення до Біблійських мотивів,бунтарський пафос та ритмічність притаманна саме їх нації,а також відображається нерозривний зв'язок між традиціями минулого та сьогодення.
Description: Чупій Ю. С. Народні традиції в поезії Пола Лоренса Данбара: лінгвістичний аспект : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Філологія» / Ю. С. Чупій, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/988
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чупій автореферат.pdf244.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.