груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1104
Title: Оптимізація спеціальної силової підготовки у процесі підготовки стаєрів високої кваліфікації
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Люшуков, Р. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Коробейніков Георгій Валерійович
швидкісно-силова підготовка
легкоатлети-стаєри
дозування
біг 4х200
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню оптимізації спеціальної силової підготовки у процесі підготовки стаєрів високої кваліфікації, охарактеризовані методи багаторічної підготовки спортсменів, досліджено особливості тренувального процесу стаєрів, обґрунтовано специфіку та методику спеціальної силової підготовки, описані стадії навантаження легкоатлетів та способи їх регулювання, розроблено комплекс вправ для покращення швидкісно-силової підготовки, проведено дослідження на основі розробленої методики, проаналізовані результати та визначена ефективність запропонованої програми, надані практичні рекомендації, що сприятимуть розвитку силових якостей спортсменів легкоатлетів, розширено уявлення про оптимізацію силової підготовки бігунів на великі дистанції, конкретизована силова підготовка швидкісних характеристик спортсменів. Отримані результати дослідження, висновки і положення роботи можуть використовуватися в навчально-тренувальному процесі стаєрів різних кваліфікацій, у ході підготовки студентів фізкультурних вузів і середніх спеціальних навчальних закладів, на курсах підвищення кваліфікації тренерів з легкої атлетики.
Description: Люшуков Р. О. Оптимізація спеціальної силової підготовки у процесі підготовки стаєрів високої кваліфікації : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / Р. О. Люшуков , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1104
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Люшуков.pdf724.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.