груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1119
Title: Напрямки оптимізації тренувальної діяльності висококваліфікованих легкоатлетів протягом окремого макроциклу
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Романова, К. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Берегова Тетяна Володимирівна
оптимізації тренувальної діяльності
висококваліфіковані легкоатлети
інтенсивність
легка атлетика
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню визначення одноциклової структури побудови річного макроциклу тренування висококваліфікованих легкоатлеток після народження дитини, що включає ранній відновний, втягуючий, підготовчий і змагальний періоди підготовки, що забезпечує поетапне підвищення фізичної підготовленості, функціонального стану і зростання спортивної форми; розроблена методика тренування висококваліфікованих легкоатлеток, що включає засоби і методи, об'єднані в різноспрямовані комплекси вправ з оптимальним співвідношенням обсягів та інтенсивності наростаючих тренувальних дій, адекватних функціональному стану спортсменок в післяпологовому періоді; апробований спосіб організації тренувальних занять в підготовчому періоді, що складається з трьох змістовних блоків, що дозволяє виконувати оптимальні обсяги тренувальних навантажень різної інтенсивності при скороченні кількості тренувань в день до однієї; доведена можливість використання експериментальної методики тренування висококваліфікованих легкоатлеток в ранні терміни після народження дитини на етапах вищої спортивної майстерності, що забезпечує відновлення результатів змагальної діяльності до закінчення річного макроциклу підготовки.
Description: Романова К. Ю. Напрямки оптимізації тренувальної діяльності висококваліфікованих легкоатлетів протягом окремого макроциклу : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / К. Ю. Романова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1119
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Романова К.Ю...pdf735.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.