груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1123
Title: Оптимізація процесу фізичної реабілітації шляхом поетапного використання навантажень аеробного та анаеробного характеру
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Authors: Свинцицька, О. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра медико-біологічних основ спорту та фізичної реабілітації
Шерстюк Людмила Валеріївна
система фізичної реабілітації
аеробне навантаження
анаеробне навантаження
оздоровче плавання
атлетична гімнастика
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню вдосконаленню та оптимізації процесу фізичної реабілітації шляхом поетапного використання навантажень аеробного та анаеробного характеру. Виявлено специфіку оздоровчого впливу атлетичної гімнастики як засіб анаеробного тренування студентів. Досліджено особливості і специфіку оздоровчого впливу оздоровчого плавання як одного із засобів аеробного тренування студентів. Обґрунтовано доцільність поєднання засобів аеробного і анаеробної спрямованості на навчально-тренувальних заняттях з фізичної культури зі студентами. У ході дослідження було розроблено методику поєднання засобів аеробного і анаеробної спрямованості на навчально-тренувальних заняттях з фізичної культури зі студентами та оцінити її ефективність.
Description: Свинцицька О. В. Оптимізація процесу фізичної реабілітації шляхом поетапного використання навантажень аеробного та анаеробного характеру : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / О. В. Свинцицька, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1123
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Свинцицька О..pdf547.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.