груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1134
Title: Структура фізкультурно-рекреаційних напрямків позаурочної діяльності школярів, які мають легку форму відставання в психічному розвитку
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Authors: Чернозуб, Н. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра медико-біологічних основ спорту та фізичної реабілітації
Данильченко Світлана Іванівна
система фізичної реабілітації
розумова відсталість
структура фізкультурно-рекреаційних напрямків
позаурочна діяльність школярів
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню удосконаленню структури фізкультурно-рекреаційних напрямків позаурочної діяльності школярів, які мають легку форму відставання в психічному розвитку. В процесі досліджень виявлена динаміка розвитку фізичних здібностей дітей і підлітків з легкою розумовою відсталістю на підставі результатів лонгитюдних досліджень (що охоплюють період в 11 років). Розроблено та експериментально обґрунтована організація позаурочної діяльності з фізичної культури для учнів з легкої розумовою відсталістю, яка враховує особливості структури їх соматичних захворювань і розвиток фізичних здібностей. Науково обґрунтовано зміст фізкультурно-оздоровчого спрямування позаурочної діяльності, засноване на комплексному підході до підбору навчального матеріалу і узгоджене з освітньою програмою по фізичній культурі. Розроблена організація фізкультурно-оздоровчого спрямування позаурочної діяльності в спеціальному (корекційному) закладі (визначені етапи, завдання та діяльність в рамках кожного з цих етапів; запропоновано найбільш раціональний розподіл навчального часу на освоєння всіх видів програмного матеріалу в залежності від періоду (підготовчий: вересень грудень, основний: січень-травень); розроблені документи перспективного, поточного та оперативного планування для фізкультурно-оздоровчого спрямування позаурочної діяльності з фізичної культури (план-графік навчального процесу, поурочно-тематичний план, конспекти уроків, комплекси фізичних вправ для конкретного виду наявної в учнів соматичної патології).
Description: Чернозуб Н. В. Структура фізкультурно-рекреаційних напрямків позаурочної діяльності школярів, які мають легку форму відставання в психічному розвитку : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / Н. В. Чернозуб , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1134
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чернозуб Н..pdf327.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.