груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1420
Title: Експертна система рекомендації продажів в e-Commerce застосунках
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Савчук, О. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кошовий Віталій Володимирович
REST API
експертна система
рекомендаційна система
колаборативна фільтрація
навчання асоціативним правилам
розробка API
продукційні моделі
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Дипломна робота викладена на 84 сторінках, містить 5 розділів, висновки, 44 рисунка, 3 таблиці, 26 посилань та 2 додатки обсягом 7 сторінок. Об’єктом дослідження є експертна система рекомендацій в e-Commerce застосунках. Предметом дослідження є математичні моделі прогнозування та рекомендації товарів. Метою роботи є дослідження задачі аналізу рекомендацій в e-Commerce застосунках на основі існуючих даних з використанням експертних систем та створення алгоритму рекомендацій товарів. У першому розділі представлені матеріали щодо аналізу предметної сфери та предмету дослідження, визначені основні поняття предметної сфери, проаналізовано існуючі дослідження та публікації, існуючі рекомендаційні технології та аналоги, поставлена задача дипломної роботи. У другому розділі представлені математичні моделі вирішення поставленої задачі на основі аналізу існуючих методів рекомендацій, їх переваг та недоліків, моделей представлення знань, алгоритмів навчання на асоціативних правилах. Обрано модель та алгоритми, які будуть використовуватися в експертній системі. У третьому розділі наведена програмна розробка алгоритму та експертної системи. У четвертому розділі наведена інструкція з інтеграції для розробка ПЗ. П’ятий розділ є спеціальною частиною з охорони праці. За результатами роботи зроблено практичну частину даної дипломної роботи та зіставлені висновки.
Description: Савчук О. А. Експертна система рекомендації продажів в e-Commerce застосунках : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / О. А. Савчук , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1420
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Савчук О. А. Автореферат.pdf220.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.