груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1434
Title: Мобільний додаток для розпізнавання автомобільних номерів на основі нейронних мереж
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Кінах, О. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Болюбаш Н.М.
розпізнавання зображення
нейронні мережі
JAVA
Android
Firebase
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв В роботі було розглянуто питання розпізнавання номерного знаку автомобіля, а саме теоретичні засади розпізнавання, вибір технологій для оптимального вирішення задачі, а також огляд існуючих аналогів, які були створені для вирішення проблеми розпізнавання номеру транспортного засобу. Було обрано нейромережу для оптимального вирішення задачі, проведене дослідження щодо ефективності вибору, а також реалізовано додаток для операційної системи Android, який надає можливість розпізнавання номерних знаків автомобілів.
Description: Кінах О. В. Мобільний додаток для розпізнавання автомобільних номерів на основі нейронних мереж : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» /О. В. Кінах , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1434
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402 Кінах О.В. Автореферат.pdf183.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.