груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1590
Title: Сучасний стан державної кадрової політики у сфері охорони здоров’я в Україні та перспективи її розвитку
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Шамрай, Х. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державна політика
державна кадрова політика у сфері охорони здоров’я
кадри
кадрові технології управління персоналом
керівні кадри
професіоналізація кадрів
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено дослідженню сучасного стану державної кадрової політики у сфері охорони здоров’я в Україні та окресленню перспектив її розвитку. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень дослідженості теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів магістерської роботи; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи розглянуто теоретичні засади дослідження державної кадрової політики у сфері охорони здоров’я, а саме: окреслено понятійно-категорійний апарат державної кадрової політики у сфері охорони здоров’я; визначено принципи державної кадрової політики у сфері охорони здоров’я; узагальнено міжнародний досвід кадрового забезпечення у сфері охорони здоров’я. Основна частина дослідження присвячена аналізу окремих організаційно-правових аспектів державної кадрової політики у сфері охорони здоров’я в Україні на сучасному етапі. Безпосередньо розглянуто нормативно-правове регулювання державної кадрової політики у сфері охорони здоров’я; охарактеризовано кадрові технології управління персоналом як важливі складові державної кадрової політики у сфері охорони здоров’я; визначено особливості кадрової політики держави щодо підготовки керівних кадрів системи охорони здоров’я. Наприкінці роботи виявлено проблеми державної кадрової політики у сфері охорони здоров’я та запропоновано дієві способи їх розв’язання, а також обґрунтовано необхідність професіоналізації кадрів сфери охорони здоров’я. На сам кінець зазначено, що комплексне дотримання запропонованих у роботі заходів забезпечить якість державної кадрової політики у сфері охорони здоров’я та прихід нової генерації дійсно висококваліфікованих кадрів, котрі будуть спроможні результативно вирішувати складні питання.
Description: Шамрай Х. С. Сучасний стан державної кадрової політики у сфері охорони здоров’я в Україні та перспективи її розвитку : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Х. С. Шамрай, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1590
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шамрай Х._автореферат..pdf306.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.