груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1711
Title: Система моніторингу поширення захворювань з інтелектуальним аналізом даних
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Кравцов, С. К.
Keywords: автореферат
магістерська робота
системний аналіз
Сіденко Євген Вікторович
аналіз даних
метод
COVID-19
критерій
дослідження
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Актуальність даної роботи полягає на значну поширеність COVID-19 між населенням не тільки України та усього світу цього захворювання та необхідність дослідження для досягнення щодо її скорочення, необхідним є процес інтелектуального аналізу даних препаратів для лікування COVID-19, які знаходяться на етапі тестування серед умовних пацієнтах, що й обумовило актуальність дослідження. Мета: аналіз статистичних даних щодо захворюваності та тестування препаратів від вірусу серед населення для визначення кращого результату, виявлення існуючих проблем та розробки заходів з поліпшення запобігання поширень захворювання. Об’єкт: статистичний аналіз даних непараметричним методом вибірки за критерієм хі-квадрат Пірсона та т-середніх. Предмет: дослідження декількох препаратів від COVID-19 з інтелектуальним аналізом даних, яка включає вибіркову статистику аналізу даних за якими встановлюється, який препарат підходить краще без ускладнень. В результаті виконання роботи було проведено дослідження декількох препаратів від COVID-19 з інтелектуальним аналізом даних, яка включає вибіркову статистику аналізу даних за якими встановлюється, який препарат підходить краще без ускладнень. Дана робота складається з п’яти розділів. Кожен розділ відповідно присвячений: аналізу предметної області, огляд дослідження і математичними методами та критерії, використаним у магістерській роботі, аналізу отриманих результатів, охороні праці та безпеці у надзвичайних ситуаціях, методичній частині магістерської роботи. Загальний обсяг роботи – 106 сторінок. Магістерська робота містить 11 рисунків, 19 таблицю і посилання на 45 джерел.
Description: Кравцов С. К. Система моніторингу поширення захворювань з інтелектуальним аналізом : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / С. К. Кравцов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 17 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1711
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 607з Кравцов Сергій Костянтинович.pdf194.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.