груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1714
Title: Розподілена система моніторингу технічного стану групи рухомих об’єктів на базі технології Wi-Fi Mesh
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Кучманич, В. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп’ютерна інженерія
Пузирьов Сергій Володимирович
моніторинг
Wi-Fi Mesh
ЕБК
CAN-шина
ELM327
OBD2
технічний стан
бортова діагностика
Arduino
ESP8266
ESP32
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2021. Магістерська робота спрямована на дослідження систем моніторингу технічного стану групи рухомих об’єктів. Розглянуто головні функції подібних систем та адаптери зв’язку з діагностичним блоком автомобіля. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у розробці програмно-апаратного модуля, що дозволяє отримувати інформацію про поточний технічний стан групи рухомих об’єктів. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення. У першому розділі розглянуто основні функції телематичних систем, теорію технічного стану, його вплив на працездатність та основне завдання діагностики; розглядається архітектура електронної системи сучасного автомобіля, наведено особливості та переваги роботи CAN-шини; розглядається робота електронних блоків керування автомобіля. У другому розділі описується вибір апаратних компонентів майбутньої системи та їх характеристика; розглянуто схему підключення обраних компонентів. У третьому розділі описано використані інтерфейси зв’язку; спроєктовано принципову схему системи; розглянуто використані бібліотеки; розроблено програму для мікроконтролера; продемонстровано головні функції системи. У четвертому розділі описано процес створення mesh-мережі; проведено тестування розробленої системи. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведено керуюча програма для мікроконтролера. У додатку Б наведено програмний код для Wi-Fi модуля. В цілому, магістерська робота без додатків містить 70 сторінок, 40 рисунків, 3 таблиці, 26 джерел посилання.
Description: Кучманич В. О. Розподілена система моніторингу технічного стану групи рухомих об’єктів на базі технології Wi-Fi Mesh : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / В. О. Кучманич , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1714
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+Автореферат Кучманич.pdf549.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.