груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1731
Title: Удосконалення тактико-технічної підготовки борців різної кваліфікації з урахуванням індивідуальної реалізації адаптаційного потенціалу в процесі змагальної діяльності
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Антикало, Г. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Кочина Марина Леонідівна
тактико-технічної підготовки борців
індивідуальні реалізації
адаптаційний потенціал
змагальна діяльність
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Назва закладу, Місто, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження розробки програми індивідуалізації техніко-тактичної підготовленості борців високого класу на основі аналізу динаміки спортивно-технічних показників їх змагальної діяльності. Отримані нові дані про різні аспекти процесу індивідуалізації техніко-тактичної підготовки спортсменів-єдиноборців та виявлено їх відмінності залежно від кваліфікації атлетів. Встановлені пріоритетні напрямки вибору і оптимальні системи засобів підготовки відповідно до особливостей індивідуальної структури змагальної діяльності борців високого класу. Розроблена і експериментально обґрунтована програма індивідуальної техніко-тактичної підготовки висококваліфікованих борців вільного стилю на основі вибору найбільш доцільного складу та обсягів тренувальних засобів. Науково обґрунтовані рекомендації щодо впровадження в тренувальний процес борців високого класу розробленої експериментальної програми, яка гарантує достовірне поліпшення спортивно-технічних показників змагальної діяльності та спортивних досягнень атлетів.
Description: Антикало Г. С. Удосконалення тактико-технічної підготовки борців різної кваліфікації з урахуванням індивідуальної реалізації адаптаційного потенціалу в процесі змагальної діяльності : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / Г. .С Антикало , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1731
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Антикало Г.С..pdf332.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.