груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1738
Title: Механізми економізації аеробного енергозабезпечення тренувальної діяльності легкоатлетів на довгі дистанції в процесі оптимізації параметрів навантаження
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Гавриляк, Д. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Романчук С. В.
економізація
аеробне енергозабезпечення
тренувальна діяльність
легкоатлети
оптимізація
параметри навантаження
довгі дистанції
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський Національний Університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження механізмів підвищення економічності бігу висококваліфікованих бігунів на довгі дистанції на основі спеціальної силової підготовки. Обґрунтовано методику підвищення економічності бігу висококваліфікованих стаєр на основі застосування силових вправ великий і субмаксимальної інтенсивності з зовнішнім обтяженням і спеціальних стрибкових вправ. Розроблена методика підвищення економічності бігу висококваліфікованих стаєр на основі застосування силових вправ великий і субмаксимальної інтенсивності. Визначені параметри зовнішніх обтяжень і спеціальних стрибкових вправ при послідовному розв'язанні задач силової підготовки і блокової періодизації тренувального процесу. Виявлено раціональне співвідношення тренувальних навантажень, спрямованих на розвиток силових якостей і спеціальної витривалості висококваліфікованих бігунів на довгі дистанції, що сприяє підвищенню економічності бігу і зростання спортивних результатів.
Description: Гавриляк Д. І. Механізми економізації аеробного енергозабезпечення тренувальної діяльності легкоатлетів на довгі дистанції в процесі оптимізації параметрів навантаження : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / Д. І. Гавриляк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1738
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гавриляк Д.І..pdf313.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.