груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1740
Title: Розробка науково-методичної інтегральної концепції оздоровчої діяльності на тлі фізкультурно-танцювальних засобів для підвищення адаптаційних можливостей школярів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Горбатюк, І. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Романчук С. В.
оздоровча діяльність
фізкультурно-танцювальні засоби
адаптаційні можливості
інтегральна концепція
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». Чорноморського національного університету імені Петра Могили. Кафедра олімпійського та професійного спорту, Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена питанню наукового обґрунтування теоретико методологічних основ і розробки науково-методичного супроводу інтеграції танцювальної та фізкультурно-оздоровчої діяльності в системі додаткової освіти дітей. Систематизовані знання про поняття «інтеграція танцювальної та фізкультурно-оздоровчої діяльності», що дозволяють науково обґрунтувати її застосування в галузі фізичного виховання дітей на теоретичному, методологічному та практичному рівнях. Обґрунтована і розкрита єдність функціонального, діяльнісного і результативного компонентів, культурних цінностей, які є основою розуміння змісту інтеграції танцювальної та фізкультурно-оздоровчої діяльності. Виявлена доцільність використання інтеграції, як умови продуктивного взаємодії танцювальної та фізкультурно-оздоровчої діяльності у фізичному вихованні дітей. Розроблена структура і зміст моделі інтеграції танцювальної та фізкультурно-оздоровчої діяльності, особливістю якої є єдність її структурних і функціональних компонентів, їх системну взаємодію і опора на теоретико-методологічні основи. Розроблено, експериментально апробовано та впроваджено методичне забезпечення інтеграції танцювальної та фізкультурно-оздоровчої діяльності в системі додаткової освіти дітей, що сприяє фізичному, психічному і соціальному розвитку підростаючого покоління.
Description: Горбатюк І. М. Розробка науково-методичної інтегральної концепції оздоровчої діяльності на тлі фізкультурно-танцювальних засобів для підвищення адаптаційних можливостей школярів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / І. М. Горбатюк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1740
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Горбатюк І.М..pdf411.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.