груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1744
Title: Обґрунтування та розробка сучасної методики удосконалення швидкісно-силової підготовки в футболі з урахування соматипів спортсменів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Дімінський, П. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Романчук С. В.
соматипи спортсменів
юні футболісти
швидкісно-силова підготовка
ігрові амплуа
індивідуалізація
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Назва закладу, Місто, 2021. Магістерська робота присвячена питанню дослідження наукового обґрунтування швидкісно-силової підготовки юних футболістів різних соматичних типів і ігрових амплуа засобами силових тренажерів. Описана соматична характеристика юних футболістів, проаналізовано їх розподіл по габаритному рівню варіювання на етапах тренувального циклу. Виявлено взаємозв'язок між соматичним типом юних футболістів, їх ігровим амплуа і показниками фізичної підготовленості. Виділено напрямки і критерії індивідуалізації швидкісно силової підготовки юних футболістів. Теоретично розроблено й експериментально обґрунтована диференційована методика швидкісно-силової підготовки юних футболістів різних соматичних типів засобами силових тренажерів. Отримані нові експериментальні дані, що характеризують вплив вправ, що виконуються на силових тренажерах, в різних режимах навантаження динамометричного характеру, а також показники загальної і спеціальної фізичної підготовленості юних футболістів.
Description: Дімінський П. В. Обґрунтування та розробка сучасної методики удосконалення швидкісно-силової підготовки в футболі з урахування соматипів спортсменів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / П. .В. Дімінський, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1744
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дімінський П.В..pdf368.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.