груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1745
Title: Сучасні аспекти розвитку координаційних здібностей на етапі початкової підготовки в єдиноборствах
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Дуднік, В. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Вако Ілля Ілліч
розвиток координаційних здібностей
джиу-джитсу
модельні комплекси
початкова підготовка
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Назва закладу, Місто, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження формування координаційних здібностей юних спортсменів в джиу-джитсу на етапі початкової підготовки. Визначено найбільш ефективні засоби фізичної підготовки в джиу-джитсу з урахуванням ведення парної боротьби, використання вихідних положень, просторових і часових обмежень. Розроблені модельні комплекси спеціально підібраних фізичних вправ, які сприяє формуванню координації і базової техніки в джиу-джитсу. Розроблена комплексна методика розвитку координаційних здібностей юних борців джиу-джитсу на етапі початкової підготовки. Виконані дослідження розширюють знання в галузі фізичної підготовки юних спортсменів в джиу-джитсу, з урахуванням ведення парної боротьби, використання вихідних положень, просторових і часових обмежень, що забезпечує розвиток координації та підвищує ефективність навчання базових елементів техніки.
Description: Дуднік В. О. Сучасні аспекти розвитку координаційних здібностей на етапі початкової підготовки в єдиноборствах : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / В. О. Дуднік, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1745
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дуднік В.О..pdf372.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.