груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1748
Title: Розробка ефективних критеріїв оцінки методів планування тренувальних навантажень в академічному веслуванні с урахуванням адаптаційних можливостей організму спортсменів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Коваленко, Ю. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Берегова Тетяна Володимирівна
академічне веслування
методи планування тренувальних навантажень
адаптаційні можливості
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський нацiональний унiверситет iменi Петра Могили, Миколаїв-2021. Магістерська робота присвячена питанню дослідження розробки, обґрунтуванню і оцінці ефективності структури змісту і спрямованості тренувальних навантажень в річному циклі підготовки спортсменів 12-14 років в академічному веслуванні в залежності від типу адаптації організму. Визначені показники розвитку серцево-судинної та респіраторної систем організму спортсменів 12-14 років в академічному веслуванні, що обумовлюють підвищення фізичної працездатності в річному циклі підготовки. Встановлені резервні можливості організму в процесі виконання різних режимів роботи, пов'язаних з віковими особливостями розвитку спортсмена: юні академісти більшою мірою мають здатність до максимального прояву швидкісно-силових здібностей і силової витривалості. Визначені допустимі обсяги і величина тренувальних навантажень для спортсменів 12-14 років в академічному веслуванні з урахуванням типів адаптації організму, що забезпечують зростання спортивних результатів в обраному виді спорту. Доведена ефективність структури, змісту і спрямованості тренувальних навантажень, що застосовуються в річному циклі підготовки, в залежності від типів адаптації організму спортсменів 12-14 років в академічному веслуванні, які, в свою чергу, сприяють досягненню стабільності виступу на офіційних спортивних змаганнях в обраному виді спорту.
Description: Коваленко Ю. Ю. Розробка ефективних критеріїв оцінки методів планування тренувальних навантажень в академічному веслуванні с урахуванням адаптаційних можливостей організму спортсменів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / Ю. Ю. Коваленко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1748
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коваленко Ю.Ю..pdf343.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.