груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1764
Title: Удосконалення процесу підготовки в плаванні на основі розробки індивідуальних програм корекції швидкісно-силових тренувальних навантажень в макроциклі
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Підгорний, О. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Кочина Марина Леонідівна
спеціальна силова підготовка
оптимізація
удосконалення
процесу підготовки
плавання
корекція тренувальних навантажень
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Назва закладу, Місто, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження полягає в удосконаленні процесу підготовки кваліфікованих плавців шляхом раціонального планування і реалізації блоків швидкісно-силових навантажень в річному циклі підготовки. Розроблена і впроваджена в практику інноваційна програма планування швидкісно-силової підготовки плавців. Визначена факторна структура швидкісно-силової підготовленості плавців при проведенні педагогічного експерименту. Розроблені критерії оцінки силових якостей плавців, а також співвідношення підготовчих і спеціальних вправ в тренуванні на різних етапах. Виконані дослідження привели до обґрунтування ефективної програми підвищення швидкісно-силових якостей кваліфікованих плавців, яка може бути використана в практичній роботі.
Description: Підгорний О. О. Удосконалення процесу підготовки в плаванні на основі розробки індивідуальних програм корекції швидкісно-силових тренувальних навантажень в макроциклі : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / О. О. Підгорний , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1764
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підгорний О.О..pdf340.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.