груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1765
Title: Розробка комплексів засобів високої інтенсивності в умовах анаеробного енергозабезпечення м’язової діяльності військовослужбовців ЗСУ
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Поздняков, С. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Шерстюк Людмила Валеріївна
енергозабезпечення м’язової діяльності
високоінтенсивні вправи
курсанти Національної гвардії
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена питанню розробки і експериментального обгрунтування методики диференційованого застосування комплексів високоінтенсивних вправ на самостійних заняттях у курсантів Національної гвардії, відповідно до особливостей енергозабезпечення їх м'язової системи. В процесі досліджень виявлено співвідношення курсантів Національної гвардії з переважно «аеробних», «змішаним» або «анаеробним» типом енергозабезпечення м'язової системи. Виявлено вплив особливостей енергозабезпечення м'язової системи курсантів на результати в тестах ЗФП, в тестах на визначення рівня силової витривалості, і в тестах, що визначають рівень функціональної підготовленості. Виявлено відмінності в функції зовнішнього дихання у курсантів з різними типами енергозабезпечення м'язової системи. Встановлено відсутність достовірної взаємозв'язку психофізіологічних показників курсантів з особливостями енергозабезпечення їх м'язової системи. Обґрунтовано оптимальна структура комплексів високоінтенсивних вправ для курсантів з різними типами енергозабезпечення м'язової системи. Розроблено методику диференційованого застосування комплексів високоінтенсивних вправ на самостійних заняттях у курсантів Національної гвардії, заснована на підборі комплексів вправ з функціонального багатоборства з урахуванням сильних і слабких сторін курсантів з різними типами енергозабезпечення м'язової системи. Експериментально доведено ефективність методики диференційованого застосування комплексів високоінтенсивних вправ на самостійних заняттях у курсантів Національної гвардії, заснованої на підборі комплексів вправ з функціонального багатоборства з урахуванням сильних і слабких сторін курсантів з різними типами енергозабезпечення м'язової системи.
Description: Поздняков С. О. Розробка комплексів засобів високої інтенсивності в умовах анаеробного енергозабезпечення м’язової діяльності військовослужбовців ЗСУ : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / С. О. Поздняков , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 17 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1765
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Поздняков С.О..pdf372.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.