груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1768
Title: Структура та спрямованість оздоровчих занять силовим фітнесом для жінок з урахуванням їх рівня резистентності до навантажень високої та низької інтенсивності анаеробного і аеробного характеру
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Самонова, А. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Коробейніков Георгій Валерійович
жінки 21-35 років
оздоровчі заняття
силовий фітнес
резистентність
навантаження високої та низької інтенсивності
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Назва закладу, Місто, 2020. Магістерська робота присвячена питанню розробки та експериментальної апробації методики групових занять фітнесом силової спрямованості з урахуванням соматотипу і фізкультурно-оздоровчої мотивації жінок 21-35 років. Розроблена ефективна методика групових занять силовим фітнесом на основі диференційованого підходу, спрямована на підвищення фізичної підготовленості, формування фізкультурно-оздоровчої мотивації і оптимізацію компонентного складу тіла жінок 21-35 років. Визначено педагогічні умови вдосконалення планування групових занять фітнесом силової спрямованості: відбір силових програм в залежності від сезонних умов (осінньо-зимовий і весняно-літній періоди), етапу підготовки (втягуючий, базовий, перехідний), і їх варіювання протягом макроциклу. Запропоновано диференційований підхід до організації (визначення кількості тижнів в одному мезоциклі, виділення обов'язкового контрольного етапу, організація рекреативних заходів на етапі активного відпочинку з урахуванням фізкультурно-оздоровчої мотивації жінок; поділ займаються на мікрогрупи з урахуванням соматотипу) і змістом (варіювання навантаження з урахуванням соматотипу за рахунок зміни довжини важелів, вихідних положень, ваги обтяження, застосування нестандартних методичних прийомів управління групою в залежності від самооцінки) групових занять фітнесом силової спрямованості з жінками 21-35 років і доведена доцільність його застосування в річному макроциклі. Встановлено значущі фактори самооцінки жінок 21-35 років і їх взаємозв'язок з урахуванням стажу занять фітнесом силової спрямованості. Отримано нові дані про фізичний і психологічний стан жінок 21-35 років в процесі занять силовим фітнесом за авторською методикою.
Description: Самонова А. С. Структура та спрямованість оздоровчих занять силовим фітнесом для жінок з урахуванням їх рівня резистентності до навантажень високої та низької інтенсивності анаеробного і аеробного характеру : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / А. С. Самонова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1768
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Самонова А.С..pdf654.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.