груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1769
Title: Удосконалення методики формування тактико-технічної підготовки самбістів молодого віку в процесі тренувань з використання комплексу засобів з різними параметрами навантаження
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Сандул, Т. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Остапченко Людмила Іванівна
тактико-технічної підготовки
самбістів- студентів
амплітуди рухів в суглобах
техніко-тактичної
тренувальної діяльності
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Назва закладу, Місто, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження розробки та апробації методики формування техніко-тактичної підготовки початківців самбістів-студентів із застосуванням комунікативного та ментального тренінгів, в поєднанні з комплексами вправ, спрямованими на розслаблення м'язів, підвищення їх еластичності, збільшення амплітуди рухів в суглобах. Вперше обґрунтовано позитивний вплив розробленої методики, що складається з комунікативного тренінгу, орієнтованого на розвиток значущих особистісних якостей для успішної тренувальної діяльності, ментального тренінгу, а також вправ, що сприяють підвищенню еластичності м'язів, збільшення амплітуди рухів в суглобах на формування технічної підготовленості початківців самбістів- студентів в стійці і в партері. Експериментально доведено, що впровадження в навчально-тренувальний процес початківців самбістів-студентів розробленої методики позитивно впливає як на формування спеціальних швидкісно-силових якостей, так і на формування тактичної підготовленості. Встановлено, що включення в процес занять початківців самбістів в умовах вузу розробленої методики позитивно впливає на результативність тренувальної діяльності, а також на скорочення термінів освоєння навчального матеріалу та підвищення мотивації учнів до подальших занять. Введено в навчально-тренувальний процес початківців самбістов- студентів розроблена методика техніко-тактичної підготовки включає в себе комунікативний і ментальний тренінги, в поєднанні з вправами, спрямованими на підвищення еластичності м'язів і збільшення амплітуди рухів в суглобах.
Description: Сандул Т. А. Удосконалення методики формування тактико-технічної підготовки самбістів молодого віку в процесі тренувань з використання комплексу засобів з різними параметрами навантаження : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» /Т. А. Сандул , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 17 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1769
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сандул Т.А. .pdf311.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.