груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1776
Title: Корекція спеціальної фізичної підготовка в гандболі на етапі максимальної реалізації індивідуальних можливостей організму
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Харлан, П. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Шерстюк Людмила Валеріївна
спеціальна фізична підготовка
гандбол
підготовчий період
функціональна підготовленість гандболісток
моделювання
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Назва закладу, Місто, 2020. Магістерська робота присвячена питанню розробки методики фізичної підготовки кваліфікованих гандболісток в підготовчому періоді на основі переважного застосування засобів і методів спеціальної підготовки. Досліджена факторна структура підготовленості гандболісток високої кваліфікації, за результатами якої визначено найбільш інформативні контрольні тести. Визначено особливості індивідуальної динаміки рівня спеціальної фізичної підготовленості гандболісток на етапах підготовчого періоду. Виявлені особливості фізичної та функціональної підготовленості гандболісток з урахуванням віку, довжини тіла і ігрового амплуа. Розроблена і експериментально обґрунтована методика фізичної підготовки кваліфікованих гандболісток в підготовчому періоді на основі переважного застосування засобів і методів спеціальної підготовки. Розроблені тестові завдання і модельні характеристики спеціальної фізичної підготовки кваліфікованих гандболісток дають можливість контролювати процес становлення спортивної форми в підготовчому періоді підготовки, орієнтуючись на запити гри, програмувати вдосконалення спортсменок за специфічним для даного контингенту напрямку, індивідуалізації процес підготовки. Розроблена методика переважного застосування засобів і методів спеціальної підготовки в підготовчому періоді, дозволяє підвищити ефективність фізичної підготовки гандболісток високої кваліфікації.
Description: Харлан П. С. Корекція спеціальної фізичної підготовка в гандболі на етапі максимальної реалізації індивідуальних можливостей організму : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / П. С. Харлан , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1776
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Харлан П.С.pdf339.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.