груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1788
Title: Теоретико-методичні аспекти психофізіологічної підготовки під час реадаптації спортсменів ігрових видів спорту в умовах фізичної терапії
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Authors: Лисенко, Ж. П.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра медико-біологічних основ спорту та фізичної реабілітації
Данильченко Світлана Іванівна
аспекти психофізіології
ігрові види спорту
організаційно-управлінські механізми
рівень технічної підготовленості
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена питанню дослідження теоретична розробка і наукове обґрунтування психофізичної підготовки студенток до фізкультурно-спортивної діяльності засобами і методами індивідуально-ігрових видів спорту. Виявлені показники психофізичної підготовленості студенток, що мають основне значення в досягненні ними успішності в майбутній фізкультурно-спортивної роботи. Розроблені та впроваджені інноваційні педагогічні методики вдосконалення психофізичної підготовленості студенток засобами індивідуально-ігрових видів спорту: бадмінтону, настільного тенісу та тенісу. Запропоновані організаційно-управлінські механізми процесу фізичного виховання, спрямовані на ефективну організацію навчально освітнього процесу, оптимізацію фізичних та інтелектуальних зусиль учнів студенток. Отримані нові дані про взаємозв'язок психофізичних показників з рівнем технічної підготовленості студенток Багдадського університету, що займаються бадмінтоном, настільним тенісом і тенісом. Отримані нові дані про характер змін в рівні фізичної підготовленості та ряді властивостей нервової системи студенток Багдадського університету, що відбулися під впливом застосування в навчально-освітньому процесі засобів індивідуально-ігрових видів спорту: бадмінтону, настільного тенісу та тенісу.
Description: Лисенко Ж. П. Теоретико-методичні аспекти психофізіологічної підготовки під час реадаптації спортсменів ігрових видів спорту в умовах фізичної терапії : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / Ж. І. Лисенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1788
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лисенко Ж.П..pdf294.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.