груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/184
Title: Стилістично-прагматичний аспект рекламних текстів та відтворення його українською мовою (на матеріалі рекламних текстів лікарських препаратів Німеччини та України)
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», cпеціальність 035 «Германські мови і літератури (переклад включно, перша мова – німецька)»
Authors: Трінкс, Н. Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
німецькомовні рекламні тексти
прагмастилістика текстів реклами
лінгвостилістичні особливості німецькомовної реклами
реклама лікарських препаратів
стилістичні характеристики сучасної німецькомовної реклами
рекламний текст
прагматика
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В роботі розглянуто проблему дефініції понять «реклама», «рекламний текст», «прагматика», «прагмастилістика». Досліджено прагматику тексту німецькомовної реклами, способи збереження прагматичних функцій у тексті реклами та трансформації. Було розглянуто мовні засоби виразності у стилістичному аспекті та їх відтворення у перекладах українською мовою, до яких на лексичному рівні відносяться: епітети, анафора та метафора, на стилістичному рівні: особливості використання особових займенників, складних іменників, спонукальних, питальних, однорідних та простих членів речення.
Description: Трінкс Н. Г. Стилістично-прагматичний аспект рекламних текстів та відтворення його українською мовою (на матеріалі рекламних текстів лікарських препаратів Німеччини та України): автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Германські мови і літератури (переклад включно, перша мова – німецька)» / Н. Г. Трінкс, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/184
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Трінкс (1).pdf399.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.