груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2213
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБоднарюк, П. Е.-
dc.date.accessioned2022-10-11T08:50:08Z-
dc.date.available2022-10-11T08:50:08Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2213-
dc.descriptionБоднарюк П. Е. Конкурентоспроможність сільскогосподарськго підприємства та обгрунтування шляхів її підвищення : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / П. Е. Боднарюк ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒Миколаїв, 2022. - 109 с.uk_UA
dc.description.abstractУзагальнено теоретико-методологічні засади підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарського підприємства. Визначено підходи, принципи та методи прийняття управлінських рішень щодо конкурентоспроможності підприємства. Розглянуто структуру сільського господарства комплексу України, надано характеристику підприємствам, які визнані найбільшими агропромисловими підприємствами України. Розроблено модель стратегії підвищення ефективності конкурентоспроможної діяльності ТОВ СП «НІБУЛОН».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectКафедра економіки та підприємництваuk_UA
dc.subjectмагістерська роботаuk_UA
dc.subjectКузьменко О. Б.uk_UA
dc.subjectТОВ СП «НІБУЛОН»uk_UA
dc.subjectпринципиuk_UA
dc.subjectмодельuk_UA
dc.subjectконкуретоспроможністьuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectуправління процесомuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність сільськогосподарського підприємства та обгрунтування шляхів її підвищенняuk_UA
dc.title.alternativeмагістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
диплом Боднарюк 08.02.22.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.