груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2465
Title: Апаратне забезпечення та система управління для триколісного транспортного засобу
Other Titles: магістерськa дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Чупріков, М. К.
Keywords: Кафедра комп’ютерної інженерії
магістерська робота
Крайник Я. М.
Прототип
мікроконтролер
апаратний комплекс Raspbery PI
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота присвячена розробці апаратного забезпечення та системи управління для триколісного засобу пересування. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає в тому, що програмно-апаратний комплекс забезпечує безпечне пересування людей у просторі з можливість моніторингу керування та запису з навколишнього середовищя та подальша трансляція зображення на екран смартфону. Пояснювальна записка магістрської роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет, завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються існуючі аналоги провідних компаній у даній сфері. У розділі наведено приклади апаратних комплексів різних брендів технології яких можуть бути вдосконалені і перетворені в надійний та безпечний прототип. У другому розділі проводиться аналіз апаратного забезпечення, що необхідне для побудови програмно-апаратного комплексу. Проведено аналіз апаратних складових, що можуть виконувати роль основи модулю. Прилад складається з 4 частин, керування станціею, отримання інформації стосовно навколишнього середовищя, зв'язок з інтернетом, та передача відеопотоку . Було підібрано необхідне апаратне забезпечення для кожної з частин проекту. Розглянуто апаратні методи відтворення відоепотоку. Розроблено схему підключення обраного периферійного обладнання до плати Raspberry Pi , а також розглянуто особливості роботи та завантаження коду для мікроконтролеру Raspberry Pi . Третій розділ присвячено розробці програмного забезпечення. Розглянуто середовища, що підтримують можливість розробки не тільки для мікроконтролерів ATMEGA, але і для плат інших компаній. Обрано найбільш оптимальний варіант – середовище розробки Arduino IDE. Для передачі відео сигналу було розроблено мобільний додаток в середовищі Android Studio. Проаналізовано програмні рішення для відтворення відеопотоку.
Description: Чупріков М.К. Апаратне забезпечення та система управління для триколісного транспортного засобу : магістерська дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / М. К. Чупріков ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 95 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2465
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Магістрська работа Чупріков 605.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.